Kecskemét tanulmányút
Szerkesztő:Percze Rita
Szerkesztő elérhetősége:percze.rita@gmail.com

Téma galéria megtekintése

A kecskeméti KÉSZ Kft-hez szervezett üzemlátogatásunk során alaposabban is megismerhettük, hogy hogyan készülnek az acél szerkezetek. Juhász Péter és Boros László vezetésével minden egyes állomását bejártuk a termelési folyamatnak. Nem csak azt ismerhettük meg, hogy hogyan működik egy ilyen előregyártó üzem, hanem már a tervezéssel és a későbbi kivitelezéssel kapcsolatban is kaptunk néhány hasznos tanácsot.

A szerkezetépítő szakirány minden ágazatának nagyon hasznos volt a kirándulás, mert nagyon alaposan tanulmányozhattuk a gyártási folyamatot, az anyagok minősítését és azt is, hogy mi a teendő a kivitelezés során. A hallgatók is nagy érdeklődést mutattak és sok kérdésükre kaptak választ a kirándulás során,a cég munkatársai készségesen válaszoltak minden kérdésünkre.

A munka szakmai tartalma kapcsolódik a "Új tehetséggondozó programok és kutatások a Műegyetem tudományos műhelyeiben" c. projekt szakmai célkitűzéseinek megvalósításához. A projekt megvalósítását a TÁMOP-4.2.2.B-10/1--2010-0009 program támogatja.
Infoblokk
ÚSZT