Liska Gazdasági és Menedzsment Szakmai Hetek
Szerkesztő:Percze Rita
Szerkesztő elérhetősége:percze.rita@gmail.com

Téma galéria megtekintése

2012. február 20. és március 1. között sikeresen megrendezésre került a Liska Tibor Szakkollégium VIII. Gazdasági és Menedzsment Szakmai Hetek elnevezésű rendezvénysorozata. A több mint 40 fős szervezői gárda 3 hónapos elkötelezett munkájának köszönhetően színvonalas előadásokat sikerült megszervezni. A rendezvény a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar hallgatóinak szólt elsősorban, de szívesen fogadtuk az érdeklődő mérnök hallgatókat is.

A rendezvénysorozat öt előadása során a 370-et is meghaladta a résztvevők száma, akiknek idén jelentős része külsős volt, azaz nem a Szakkollégium tagja. Közöttük nagy népszerűségnek örvendett a Kutatóink Éves Konferenciája elnevezésű minikonferencia, ahol három egyetemi oktatónk és egy Műegyetemi öregdiák, a Stringbike nevű kerékpár feltalálója tartott szakterületéről előadást.

A munka szakmai tartalma kapcsolódik a "Új tehetséggondozó programok és kutatások a Műegyetem tudományos műhelyeiben" c. projekt szakmai célkitűzéseinek megvalósításához. A projekt megvalósítását a TÁMOP-4.2.2.B-10/1--2010-0009 program támogatja.
Infoblokk
ÚSZT