SZASZ Kémszámtábor
Szerkesztő:Percze Rita
Szerkesztő elérhetősége:percze.rita@gmail.com

Téma galéria megtekintése

A tábor legfontosabb célja a BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karra felvett hallgatók egy részének felkészítése az első félévben oktatott Matematika, illetve Általános kémia gyakorlat („kémiai számítások”) tárgyakra, melyek az első félév két legnehezebben teljesíthető tárgyai között szerepel. A táborban az ide érkező hallgatók ebben a két tárgyban bővíthetik tudásukat a Szakkollégium tagjai közül kikerülő tanárok által tartott órákon. A tábor elsődleges célja az említett két tárgyból a középiskolás tananyag átismétlése, illetve olyan tudásanyag, illetve alternatív módszerek megtanítása, melyek nélkülözhetetlenek az adott tárgyak megértéséhez és elsajátításához.

Emellett az órákon kívül több közös programot szerveznek a gólyáknak a tábor szervezői, mint szakmai programokat (pl. gyárlátogatás), mind közösségi programokat, szem előtt tartva, hogy a tábor az első alkalom a leendő egyetemi társakkal való kapcsolatépítésre, azaz azokkal a hallgatókkal, akikkel az egyetemista éveiket tölteni fogják.

A tábort augusztus 12-19 között zajlott le Budapesten.

A munka szakmai tartalma kapcsolódik a "Új tehetséggondozó programok és kutatások a Műegyetem tudományos műhelyeiben" c. projekt szakmai célkitűzéseinek megvalósításához. A projekt megvalósítását a TÁMOP-4.2.2.B-10/1--2010-0009 program támogatja.
Infoblokk
ÚSZT